TROUWFOTOGRAAF WIJCHEN

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Als trouwfotograaf in Wijchen leg ik graag jullie unieke verhaal vast in kleurrijke beelden van echte emoties. De tranen van een vader of moeder tijdens de ceremonie, de slappe lach tijdens een speech op de borrel, of de beroemde moves van een getuige op de dansvloer. Die momenten kunnen terugzien, dat is zoveel meer waard dan een mooi plaatje van een ongemakkelijk pose. Mijn doel is dat jullie trouwfoto’s jullie helpen herinneren aan hoe die prachtige dag voelde.

Check jullie datum

Grote en kleine momenten

Een trouwdag verloopt heel snel: voordat je het weet is de dag waar jullie zo lang naar hebben uitgekeken alweer voorbij! Daarom zet ik als trouwfotograaf de tijd voor jullie even stil. Ik vang de grote en kleine momenten, zodat jullie daar later altijd naar kunnen terugkeren. Op die manier vertel ik het verhaal van jullie dag, het liefst van het vroege begin in de make-upstoel tot in de late uurtjes zwetend op de dansvloer. Mijn ervaring als journalist komt dan goed van pas. Ik observeer en fotografeer, letterlijk elke minuut dat ik op jullie bruiloft ben. Jullie foto’s breng ik samen in een luxe trouwalbum, dat generaties meegaat.

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & fotograaf

bruidsfotograaf arnhem

trouwfotograaf Wijchen & bruidsfotograaf Wijchen

trouwfotograaf wijchen
bruidsfotograaf wijchen
trouwfotograaf wijchen

Hier komt binnenkort meer over trouwen in Wijchen.

Check jullie datum
bruidsfotograaf wijchen

TROUWLOCATIES IN WIJCHEN & OMGEVING

De bekendste trouwlocatie in Wijchen is natuurlijk Kasteel Wijchen. Het oorspronkelijke kasteel op deze plek stond er al in de veertiende eeuw, maar het gebouw in zijn huidige vorm is drie eeuwen jonger. Althans, de buitenkant. Want van binnen brandde het kasteel op 5 december 1906 volledig uit. Inmiddels is het gebouw, na een grondige restauratie, in gebruik als gemeentehuis van Wijchen. En als trouwlocatie dus. Kiezen jullie liever voor plek die wat moderner of intiemer is, dan zijn er in de omgeving volop alternatieven. Kijk op de kaart hieronder voor mijn favoriete trouwlocaties in Wijchen en omgeving.

Check jullie datum

trots op deze awards

Het allerbelangrijkste voor mij is dat jullie blij zijn met de foto’s die ik jullie lever; dat ze voor altijd worden gekoesterd om ze een tastbaar aandenken vormen aan jullie prachtige trouwdag. Maar stiekem ben ik toch ook wel een beetje trots dat ik af en toe een prijs toegekend krijg van een jury van vakgenoten. Ik heb een een aantal van mijn eigen favorieten op een rijtje gezet in deze korte slider.

meer awards
prijswinnende trouwfotografie
prijswinnende trouwfotografie
prijswinnende trouwfotografie
prijswinnende trouwfotografie
prijswinnende trouwfotografie
haarspray bruiloft
trouwceremonie ringen
de kus op bruiloft in wijchen

Verlovingsshoot | Trouwfotograaf Wijchen

Tijdens de verlovingsshoot gaan we anderhalf samen op pad. Op een plek waar jullie je prettig voelen en jezelf kunnen zijn, leg ik de liefde tussen jullie twee vast. Na afloop ontvangen jullie circa 25 digitale foto’s in een online galerij.

Zwangerschapshoot | Bruidsfotograaf Wijchen

Je bent maar één keer zwanger van het kindje dat nu onderweg is. Een unieke periode om vast te leggen. De ideale tijd voor een zwangerschapshoot is tussen de 28 en 34 weken. Een zwangerschapsshoot duurt ongeveer anderhalf uur.

Buitenlandse bruiloft | Trouwfotograaf Wijchen

Kasteel Wijchen doet best een beetje buitenlands aan. Maar als jullie voor een echte Italiaanse of Franse sfeer willen gaan, dan kan natuurlijk niets op tegen de real deal. En ik reis graag met jullie mee! Mijn apparatuur gaat makkelijk mee in trein en vliegtuig.

bruidsfotograaf Wijchen

recensie bruiloft

“Wat zijn wij ontzettend blij met onze keuze voor Jeroen!!! Van begin tot het einde hebben we heel prettig contact gehad, dit voelde meteen al vertrouwd. Hij heeft voor ons onbeschrijfelijk dierbare momenten weten vast te leggen en we waren weggeblazen door de kwaliteit en diversiteit van de foto’s.”

Senja & Jordy / via Google
bruidsjurk kasteel
felicitaties bruiloft wijchen
bruiloft fotobooth

ChECK JULLIE DATUM

BRUIDSFOTOGRAAF WIJCHEN – TROUWFOTOGRAAF WIJCHEN – TROUWEN IN WIJCHEN – BRUILOFT IN WIJCHEN

Ik ben ook actief in onder meer Nijmegen, Arnhem, Beuningen en elders in Gelderland.