zwangerschapsshoot
zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshoot

Een nieuw leven is op komst! Deze bijzondere periode maken jullie niet vaak mee en is voorbij voordat je er erg in hebt. Tijdens de zwangerschapsshoot maken we daarom herinneringen aan die laatste weken voordat alles verandert. Samen zoeken we een mooie locatie en creëren fijne en spontane momenten. De foto’s vertellen het verhaal van hoopvolle verwachting, van kalmte voor de storm, en vooral van heel veel liefde. Jullie verhaal.

zwangerschapsshoot zonsondergang

Wat is een Zwangerschapsshoot?

De zwangerschapshoot is eigenlijk niets anders dan een verlovingsshoot of loveshoot, maar dan met een bolle buik. We trekken er samen op uit en maken in zo’n anderhalf uur een serie ongedwongen foto’s van jullie samen. Poseren is niet nodig! De shoot kan bij jullie thuis plaatshebben, maar het is ook mogelijk om naar buiten te gaan. Een mooi park of een bosrijke omgeving is ideaal. Het beste tijdstip is vlak voor zonsondergang, als de zon laag staat en het licht zacht is. De zwangerschapsshoot levert minimaal 25 foto’s op, mooi om aan de muur te hangen of te bundelen in een luxe album.

Boek jullie zwangerschapshoot
zwangerschapsshoot buiten

Wat is Het beste moment voor de zwangerschapsshoot?

De zwangerschapsshoot plannen we op een moment dat je buik al mooi rond is, maar het nog wel comfortabel voor je is om anderhalf uur op pad te gaan. Gemiddeld genomen is de beste periode tussen de 30 en 34 weken. Als we de fotoshoot bij jullie thuis doen, is later tijdens de zwangerschap ook prima te doen. Maar uiteindelijk kiezen jullie natuurlijk gewoon zelf wat het prettigst is – ik hoef zelf alleen maar mijn camera’s te dragen. 😉

Boek jullie zwangerschapshoot
zwangerschapsfotoshoot

Wat kost een fotoshoot van onze zwangerschap?

De zwangersschapsshoot kost 275 euro. Jullie krijgen hiervoor een anderhalf uur durende shoot die minimaal 25 foto’s in hoge resolutie oplevert. Hebben jullie meerdere locaties op het oog? Bijvoorbeeld een combinatie van binnen en buiten? Dan maak ik graag een offerte op maat. Reiskosten tot 10 kilometer van Nijmegen zijn inbegrepen. Jullie ontvangen de foto’s binnen 14 dagen. 

Boek jullie zwangerschapshoot
bolle buik

Boek jullie zwangerschapsfotoshoot

 

zwanger fotoshoot
fotoshoot zwangerschap