trouwfotograaf tilburg
trouwfotograaf tilburg

Trouwfotograaf Tilburg

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Als trouwfotograaf in Tilburg vertel ik graag jullie unieke verhaal in kleurrijke beelden met echte emoties. De tranen tijdens de ceremonie, de slappe lach tijdens een speech, jullie speciale moves op de dansvloer.

Die momenten kunnen terugzien, dat is zoveel meer waard dan een mooi plaatje van een ongemakkelijk pose. Mijn doel is dat jullie trouwfoto’s jullie helpen herinneren aan hoe die prachtige dag voelde.

Naast bruidsfotograaf ben ik ook jarenlang journalist geweest. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren. En dat is nu juist wat ik als fotograaf op jullie trouwdag doe, van de vroege ochtend tot in de late uurtjes. Observeren en fotograferen. Zonder dat jullie het doorhebben.

– Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & trouwfotograaf

trouwfotograaf limburg
aankleden bruid tilburg
bruidsfotograaf tilburg
trouwfotograaf tilburg

Trouwfotograaf Tilburg

 Graag help ik jullie met het realiseren van jullie bruiloft in Tilburg. Of jullie nu kiezen voor een intiem feestje in de eigen achtertuin of een Bourgondisch spektakel op een luxe locatie, ik leg jullie grote dag in de stad van textiel en industrie met liefde, zorg en aandacht voor detail vast. Jullie zijn van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie plannen & ideeën te bespreken. Ik neem uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden en vertel jullie graag iets meer over mijn werkwijze.

LATEN WE KENNISMAKEN
bruidsfotograaf tilburg kus

ECHTE MOMENTEN & EMOTIES

Als bruidsfotograaf is het mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie trouwdag te maken. Dat betekent vooral: echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder de regie te voeren. Poseren tijdens de bruidsreportage is niet nodig, liever niet zelfs! Met speelse opdrachtjes zorg ik ervoor dat jullie de camera vergeten en lekker jezelf kunnen zijn.

check jullie datum
masters wedding photography jeroen savelkouls fotografie
bruid en dochter
militaire bruiloft
felicitaties huwelijk

trouwlocaties in tilburg

De gemeente Tilburg telt maar liefst veertig officiële trouwlocaties: van kleine cafés tot grote evenementenlocaties. Bijzonder vind ik vooral dat je kunt trouwen in de schouwburg en in een bioscoop. Maar jullie kunnen ook een geheel ingerichte villa huren voor een langer verblijf met vrienden en familie. Hieronder heb ik vijf bijzondere trouwlocaties uitgelicht, een compleet overzicht met alle officiële opties vinden jullie op de kaart. Scroll verder naar beneden voor ideeën voor de fotoshoot met jullie tweeën.

1. Club Smederij
2. De Houtloods
3. Villa Familia
4. Cinecitta
5. Hofstede De Blaak

BRUIDSFOTOGRAAF tilburg


“Na het eerste gesprek met Jeroen hadden we meteen een goed gevoel en de foto’s die we al hadden gezien vonden we prachtig. Toch heeft hij onze verwachtingen nog kunnen overtreffen. De foto’s die hij gemaakt heeft op onze bruiloft zijn allemaal prachtig geworden! Hij heeft alle mooie momenten weten vast te leggen, zonder dat we het gevoel hadden dat er iemand met camera om ons heen liep. Daarnaast was Jeroen een heel fijn en prettig persoon om erbij te hebben op deze bijzondere dag. We zouden hem zo opnieuw boeken.”

Lise & Tom / via Google Reviews

Locaties in Tilburg voor de fotoshoot

Voor een mooie bruidsreportage is niet veel nodig: een gelukkig stel, mooi licht en een ervaren fotograaf zijn genoeg. We kunnen (bijna) overal een prachtige serie foto’s maken. Maar een bijzondere locatie geeft elke fotoshoot net iets speciaals.

1. Spoorzone
Voor wie houdt van industrieel is de Spoorzone een goede optie. Dit gebied heeft tal van geschikte plekjes, zoals de LocHal, het Spoorpark, de Koepelhal en de Wagenmakerij.

2. Binnenstad
Niet iedereen is gecharmeerd van de binnenstad van Tilburg, maar ook hier kunnen we een toffe serie foto’s maken. In winkelstraten met passerende voetgangers en fietsers, spiegelende etalageruiten en leuke doorkijkjes vind je genoeg mogelijkheden. Trouwen jullie in juli? Dan kunnen we ook samen de Tilburgse Kermis opgaan (en heel misschien kunnen jullie mij overtuigen de achtbaan in te gaan ;-))

3. Piushaven
Ook een fijne typisch Tilburgse locatie is de Piushaven. Ik kom hier graag om met vrienden een biertje te drinken. Water, terrasjes en hier & daar wat groen; een veelzijdige fotolocatie voor jullie bruiloft.

Check jullie datum
trouwfotograaf tilburg bruidstaart

TROUWFOTOGRAAF tilburg

Loveshoot | Bruidsfotograaf Tilburg

De loveshoot is een liefdevolle reportage van jullie tweeën, gemaakt op een mooie locatie. Niet alleen ontvangen jullie na afloop een mooie serie foto’s, maar het biedt tevens het voordeel alvast te wennen aan de camera. En dat levert tijdens de bruiloft nóg mooiere beelden op.

Album | Trouwfotograaf Tilburg

Bij elk trouwpakket ontvangen jullie een gratis luxe album van 20x15cm. Het trouwalbum bevat 24 pagina’s en is voorzien van een linnen cover. Uiteraard is het mogelijk om grotere fotoboeken te bestellen. Dit basisalbum is dan een mooi cadeau voor jullie ouders.

Buitenland | Bruidsfotograaf Tilburg

Ik hou van bruiloft én van reizen. Dat betekent dat ik graag met jullie mee ga op avontuur in het buitenland. Uiteraard denk ik vooraf me jullie mee over de invulling van de dagen, en help ik de investering beperkt te houden. Frankrijk en Italië zijn favoriet, maar ik rijd, vlieg of vaar overal naartoe!

Prijswinnende trouwfotograAF

Een paar keer per jaar doe ik mee aan landelijke en internationale wedstrijden voor trouwfotografen. Met dit beeld van Ellen & Ruben in een oude bibliotheek won ik tot nu toe vijf prijzen, waaronder die van de Masters Of Wedding Photography Benelux. De foto is niet gemaakt in Tilburg, maar ik wilde ‘m toch graag laten zien. Want stiekem ben ik wel een beetje trots op.

Bekijk meer awards
award masters of wedding photography 2022
aankleden huwelijk
ringen huwelijk
trouwfoto off camera flash

Reserveer jullie datum

Trouwfotograaf Tilburg & Bruidsfotograaf Tilburg

Ik fotografeer bruiloften in onder meer Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en andere plaatsen in Noord-Brabant. Maar jullie kunnen mij ook boeken voor een bruiloft in een van de andere provincies of in het buitenland.