bruidsfotograaf brabant
trouwfotograaf brabant
bruidsfotograaf brabant

bruidsfotograaf brabant

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Als bruidsfotograaf help ik jullie graag bij het realiseren van jullie droombruiloft in Brabant. Ik vang de liefde tussen jullie in kleurrijke en oprechte beelden, vol emotie en spontaniteit. Verwacht van mij geen strakke regie, maar wel oplettendheid. Geen ingewikkelde poses, maar wel een oog voor de kleine momenten. Ik ben benieuwd naar jullie plannen en ideeën!

Jeroen Savelkouls, maker van kleurrijke en oprechte trouwfoto’s

Laten we kennismaken
bruidsfotograaf brabant
trouwfotograaf brabant

bruidsfotograaf in Brabant & trouwfotograaf in Brabant

locaties voor TROUWFOTOGRAFIE in brabant

Brabant biedt ontzettend veel mooie plekken om te trouwen en dus voor bruidsfotografie. Zelf houd ik erg van de omgeving van Tilburg en Oisterwijk in het hart van de provincie, de regio waar ik ben opgegroeid: mooie landgoederen, unieke industriële locaties en veel groen. Maar ook de kastelen van bijvoorbeeld Heeswijk en Dussen, of het Markiezenhof in West-Brabantse Roosendaal zijn favoriet. Waar jullie ook voor kiezen, ik ben er graag bij!

check jullie datum
trouwen op kasteel

oprechte trouwfoto’s

Mijn foto’s zijn eerlijk en oprecht. Dat betekent dat ik vooral op zoek ga naar de echte emoties van jullie en van jullie gasten. De glimlach van oor tot oor wanneer jullie elkaar voor het eerst zien. Of de traan tijdens die emotionele speech. Voor mij is dit zoveel meer waard dan een geposeerde foto. Toch zal ik af en toe de regie nemen, of kleine aanwijzingen geven, als ik denk dat er mooie plaat te maken is. Het uiteindelijke doel is een prachtige reportage waarin jullie jezelf en jullie gasten zien zoals ze zijn.

reserveer jullie datum
trouwen in noord-brabant

TROUWFOTOGRAFIE & MEER

Jullie kunnen bij mij een van mijn drie trouwpakketten boeken: brons, zilver of goud. Elk van deze pakketten bevat bovenop een bepaald aantal uren fotografie de onderstaande extraatjes. Bij de grotere pakketten is ook nog een afdruktegoed inbegrepen en met het pakket goud krijgen jullie er tevens een loveshoot of pre-weddingshoot bij.

alla pakketten op een rij

Online galerij | Trouwfotograaf Brabant

Jullie ontvangen altijd alle bewerkte digitale foto’s in een beveiligde online galerij. Op die manier zijn de foto’s eenvoudig te bekijken, te downloaden, te delen op sociale media en af te drukken. Ook het is mogelijk de galerij in zijn geheel door te sturen aan vrienden en familie. De foto’s blijven minimaal een jaar online.

Videoslider | Bruidsfotograaf Brabant

Vanaf 2021 maak ik van elke bruiloft een videoslider. Vergelijk het met een ouderwetse diaserie, maar dan in een digitale film die kunt streamen of downloaden. Jullie kunnen zelf de stijl van de bijbehorende achtergrond muziek kiezen. De video vanwege het relatief kleine bestandsformaat eenvoudig te delen met anderen.

Luxe album | Trouwfotograaf Brabant

Digitale foto’s zijn prachtige, maar nóg mooier zijn goede afdrukken. Elke trouwpakket bevat daarom een gratis luxe mini-album van 20 bij 15 centimeter. Het album heeft een linnen cover (er zijn 24 kleuren beschikbaar) met jullie namen erop. Tijdens het kennismakingsgesprek laat ik voorbeelden zien.

BRABANT OP HET BLOG

AWARDS & PARTNERS

best wedding photography
badass logo
trouwfotograaf brabant

Deze foto van Ellen & Ruben in een oude bibliotheek is bekroond met prijzen voor bruidsfotografie van Wedisson Awards (oktober 2020), Badass Photographers (februari 2021) en One Eyeland (maart 2021).

BRUIDSFOTOGRAFIE BRABANT & TROUWFOTOGRAFIE BRABANT

DIT ZEGGEN ANDEREN / BRUIDSFOTGRAAF BRABANT

““De reportage van Jeroen heeft ons en onze gasten de trouwdag opnieuw laten beleven.
Jeroen maakt echt mooie foto’s en weet ook juist bijzondere momenten vast te leggen die je helemaal niet hebt opgemerkt. Zeer prettig mee samen te werken en flexibel.”

Raisa & Stefan / via Google
trouwen in noord-brabant
bruiloft in tilburg
brabantse gezelligheid

RESERVEER NU JULLIE DATUM

BRUIDSFOTOGRAAF BRABANT & TROUWFOTOGRAAF BRABANT

Deze trouwlocaties in Noord-Brabant behoren tot mijn favorieten:
Oisterwijkse Bossen en Vennen – Strijp-S – Loonse en Drunense Duinen – Kasteel DussenKlooster Bethlehem

bruidsfotograaf Eindhoven | bruidsfotograaf Gelderland | bruidsfotograaf Utrecht | bruidsfotograaf Den Bosch | bruidsfotograaf Arnhem | bruidsfotograaf Italië