trouwfotograaf breda
trouwfotograaf breda mobiel

Trouwfotograaf Breda

Hi, ik ben Jeroen, verhalenverteller in hart en nieren. Als trouwfotograaf vertel ik graag het verhaal van jullie bruiloft in Breda. Dat doe ik met spontane en kleurrijke foto’s, gebundeld in een luxe album dat generaties lang meegaat.

Tijdens jullie trouwdag let ik op de kleinste details én op de grote lijn. Naast bruidsfotograaf ben ik ook journalist. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren en dat neem ik mee in mijn fotografie, vanaf de vroege ochtend in de make-upstoel tot in de kleine uurtjes op de dansvloer. Jullie verhaal staat centraal. Stuur me een berichtje om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen.

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & trouwfotograaf

Lees meer over mij
jeroen savelkouls fotografie profielfoto
trouwfotograaf breda
bruidsfotograaf breda
trouwfotograaf breda

trouwfotograaf in Breda

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Ik help jullie graag met het realiseren van jullie bruiloft in Breda. Of jullie nu kiezen voor een klein feestje in een restaurant aan de Grote Markt of voor een groots spektakel in een landhuis in de omgeving, als trouwfotograaf leg ik jullie trouwdag met liefde, zorg en aandacht voor detail vast. De stad heeft tal van geschikte locaties voor mooie foto’s van jullie tweeën, waaronder de omgeving van de Grote Kerk, het Begijnhof en Stadspark Valkenberg. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie plannen & ideeën te bespreken. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal.

Check jullie datum
trouwen in breda

echte momenten & emoties

Als trouwfotograaf is het mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie dag te maken. Dat betekent vooral: echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke of documentaire trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder aanwijzingen te geven. Ik wil graag dat mijn foto’s jullie helpen herinneren aan hoe jullie je tijdens de bruiloft voelden, en niet aan wat ik als fotograaf jullie vroeg om te doen. Tijdens de bruidsreportage geef ik jullie kleine, speelse opdrachten zodat ook deze shoot spontaan en ontspannen verloopt. Het resultaat is een fotoreportage waarin jullie jezelf (en jullie familie en vrienden) terugzien zoals jullie zijn.

Check jullie datum
fotograaf breda

bruidsfotograaf Breda

“We zijn erg blij met hoe Jeroen onze bruiloft heeft vastgelegd. Van te voren hebben we regelmatig contact gehad en de communicatie liep altijd soepel. Hij stelde zich flexibel op en heeft goed meegedacht. Zonder op de voorgrond aanwezig te zijn heeft onze bruiloft en alle emoties geweldig goed vastgelegd. Ook de momenten die we zelf niet bewust mee hebben gemaakt heeft hij prachtig vastgelegd. Tijdens de fotoshoot me z’n tweeën kwam hij met leuke ideeën en goed advies. Dat was prettig en we voelden ons daardoor meer op ons gemak. We zijn Jeroen erg dankbaar voor z’n werk en ik zou hem zeker aanraden! ”

Lisanne & Jarno / via Masters of Wedding Photography
trouwfotograaf breda aankleden bruid
trouwfotograaf kus in breda
huwelijk in breda

trouwlocaties in Breda

Zijn jullie nog op zoek naar een trouwlocatie in Breda? Ik heb er een aantal voor jullie op een rijtje gezet. Klik op de kaart hieronder voor meer locaties. Voor de bruidsreportage (de fotoshoot met jullie tweeën) hoeven we niet ver te reizen. De binnenstad van Breda biedt tal van opties, waaronder de oude straatjes rondom de Sint- Anthoniuskathedraal en de Grote Markt, de omgeving van het Begijnhof, en het Stadspark Valkenberg.

 1. Korenmolen Princenhage (Breda)
  De bijna 125 jaar oude Korenmolen Princenhage is een prachtig decor voor elke bruiloft. Jullie kunnen hier terecht voor bijna alle onderdelen van de trouwdag: van ceremonie tot dansfeest. In de avond is het gebouw aan de buitenkant verlicht, wat jullie trouwfoto’s net iets extra’s geeft.
 2. Landhuis Wolfslaar (Breda)
  Stijlvol en statig, dat zijn de trefwoorden die bij Landhuis Wolfslaar passen. Een prachtige locatie voor iedereen die op zoek is naar een wat meer klassieke uitstraling. Op deze locatie kan ook buiten worden getrouwd, met het landhuis op de achtergrond. Het restaurant van Wolfslaar heeft een Michelin-ster, dus aan de kwaliteit van het eten zal het niet liggen. Voor de huwelijksnacht zullen jullie wel een ander adres moeten zoeken; overnachten is hier niet mogelijk.
 3. Hotel Nassau (Breda)
  Hotel Nassau in het centrum van Breda combineert oud met nieuw. Dat vind ik niet altijd een ideale combinatie, maar hier werkt het heel goed. De kapel voor ceremonies is echt heel mooi. Het avondfeest kan hier met 350 gasten worden gevierd, dus er is geen excuus om niet iedereen die je kent uit te nodigen. En aangezien dit een hotel is, kunnen jullie na afloop hier gewoon blijven slapen.
 4. STRND (Breda)
  Toegegeven, ik heb nog niet eerder een bruiloft bij STRND mogen fotograferen. Maar deze locatie staat wel hoog op mijn lijstje. Deze niet-alledaagse, industriële omgeving levert jullie unieke trouwfoto’s op. Ceremonies zijn hier niet mogelijk, wel borrels, diners en dansfeesten.
 5. Brasserie Rembrandt (Teteringen)
  Een fijne trouwlocatie, net buiten de stad. Trouwen kan zowel binnen als buiten, met maximaal 250 gasten. Voor het avondfeest kunnen jullie nog eens 150 extra gasten uitnodigen.


grote en kleine hoogtepunten

Vaak krijg ik na het afleveren van de trouwfoto’s een appje of een mailtje van, meestal, de bruid. Dat ze ontzettend blij zijn met het resultaat. Voor mij zijn dat de grote hoogtepunten van mijn werk als fotograaf. Wat kleinere hoogtepunten, maar ook ontzettend fijn, zijn de prijzen die ik af en toe mag winnen. Zoals met deze foto van de voorbereidingen van bruidegom Bjorn (al dan niet toevallig de enige persoon op deze foto die slechts toekijkt). Klik op onderstaande knop voor meer info over deze én andere prijswinnende trouwfoto’s.

Meer awards
voorbereidingen bruidegom

trouwfotograaf Breda

Album | Trouwfotograaf Breda

Elke trouwfoto die jullie ontvangen, vertelt een mini-verhaal. Het liefst breng ik die allemaal samen in een album dat het complete verhaal vertelt. De trouwboeken zijn van hoogwaardige materialen en gaan generaties lang mee. Er zijn veel keuzemogelijkheden.

Verlovingsshoot | Bruidsfotograaf Breda

Tijdens de verlovingsshoot leg ik jullie liefde vast op een mooie locatie. Het is een perfecte generale repetitie voor de reportage tijdens jullie bruiloft. Zo kunnen jullie vast wennen hoe het is om op de foto te gaan. En jullie ontdekken zo ook dat poseren helemaal niet nodig is, liever niet zelfs.

Zwangerschapsshoot | Bruidsfotograaf Breda

Een nieuw leven is op komst! Graag leg ik deze bijzondere tijd voor jullie vast. De zwangerschapsshoot is niet heel anders dan de verlovingsshoot. We zoeken een mooie plek en een goed tijdstip (het liefst rond zonsondergang), en creëren fijne en spontane momenten.

TROUWFOTOGRAAF Breda

“We zijn erg blij met onze keuze voor Jeroen als trouwfotograaf. Jeroen is zeer responsief en erg flexibel. Zo was hij al ruim een uur eerder aanwezig op onze fotolocatie om te kijken naar goede fotoplekjes! De foto’s zijn van topkwaliteit. Kortom, zoek je een bruidsfotograaf? Niet verder zoeken, maar kies voor Jeroen.”

Lisa & Justin / via Masters of Wedding Photography
haar bruid bruiloft
felicitaties huwelijk
dansfeest in breda

Check jullie datum

Trouwfotograaf Breda / Bruidsfotograaf Breda

Ik ben ook actief in onder meer Bergen op Zoom, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en elders in Brabant. Zoeken jullie een trouwfotograaf in een andere regio? Geen nood, ik ben er graag bij. En een reisje naar een mooi buitenland sla ook ook niet af. 🙂