Jullie digitale trouwfoto’s in de online galerij

bruidsfotograaf nijmegen online galerij pixieset

De eerste keer dat jullie je trouwfoto’s zien, is ongetwijfeld op een beeldscherm. Meestal duurt het twee tot drie maanden voordat het album er is en wie heeft nu het geduld om daar op te wachten? Dan is het wel zo prettig als ook die digitale foto’s op een mooie, overzichtelijke en handige manier gepresenteerd worden. Daarom maak ik gebruik van de fantastische online galerij van Pixieset.

Uiterlijk vier weken na jullie bruiloft ontvangen jullie van mij een mailtje. Hierin staat een link naar de galerij, inclusief een wachtwoord en downloadcode. De link brengt jullie naar een persoonlijke pagina waarop alle foto’s van jullie bruiloft op een Pinterest-achtige manier worden gepresenteerd. Om snel alle foto’s te bekijken, hoef je alleen maar naar beneden te scrollen.

trouwfotograaf-nijmegen-online-galerij-pixieset

Toch zou ik jullie willen aanraden dat niet te doen. Wanneer jullie voor het eerst de trouwfoto’s (of de foto’s van jullie loveshoot) bekijken, is het beter om de eerste in de reeks aan te klikken en dan één voor één de rest te bekijken. Op die manier, zo hoor ik ook terug van klanten, roep je het beste het gevoel van jullie bruiloft weer terug.

Maar de online galerij is meer dan alleen een manier om de foto’s te bekijken. Zo kun je er bijvoorbeeld favorietenlijstjes mee maken, handig voor de samenstelling van het trouwalbum of om specifieke selecties te delen met familie en vrienden. Je bestempelt een foto tot favoriet door simpelweg op het hartje te klikken (zie de icoontjes binnen de cirkel, op de foto hierboven).

trouwfotograaf-nijmegen-pixieset-winkel

Daarnaast kun je vanuit de galerij afdrukken bestellen op fotopapier of op canvas. Bij elke foto verschijnt een winkelmandje in beeld. Als je daarop klikt, verschijnen de verschillende mogelijkheden voor prints. Zodra de bestelling is verstuurd, ga ik die voor jullie in orde maken. Reken op een levertijd van circa veertien dagen.

Uiteraard kunnen jullie de trouwfoto’s ook downloaden, zowel per stuk of als gehele collectie. En dan heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen tussen webversies (om te plaatsen op sociale media of te versturen per mail) en printversies (voor het maken van afdrukken). Als jullie de link naar de galerij delen met familie of vrienden besluiten jullie zelf of jullie de downloadcode meesturen. Zo blijven jullie de volledige controle houden over jullie eigen foto’s!

bruidsfotograaf nijmegen online galerij pixieset

Vragen? Stuur me een berichtje!

GERELATEERDE BERICHTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *