Jullie bruiloft in Dordrecht

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Als bruidsfotograaf in Dordrecht druk ik voor jullie op de pauzeknop. Ik vang alle grote en kleine momenten van jullie mooiste dag in kleurrijke beelden. Zo vertel ik het verhaal van jullie bruiloft, het liefst van het vroege begin tot in de late uurtjes. De foto’s breng ik samen in een luxe album met linnen cover, dat generaties meegaat. Mijn stijl is gebaseerd op journalistiek.

Jeroen Savelkouls, vanger van momenten

Lees meer over mij
bruidsfotograaf arnhem

trouwfotograaf Dordrecht & bruidsfotograaf Dordrecht

trouwfotograaf dordrecht
bruidsfotograaf dordrecht
trouwfotograaf dordrecht

Trouwfotograaf in dordrecht

Ik hou van oude steden en jullie hebben gekozen voor één van de mooiste! Dordrecht biedt veel geschikte locaties voor een complete trouwdag. En de historische binnenstad is een ideale plek voor een bruidsreportage zoals ik die graag maakt: echt, spontaan en ontspannen. Wat jullie plannen ook zijn, ik sta klaar om jullie liefde vast te leggen!

 

Check jullie datum
trouwfotograaf dordrecht

Journalistieke trouwfotografie

Jullie zijn uniek, en dus is jullie bruiloft dat ook. Liever dan de standaard plaatjes te schieten, leg ik jullie daarom het liefst vast zoals jullie echt zijn Dat betekent dat ik het grootste deel van jullie dag op de achtergrond aanwezig ben, klaar om zelfs die momenten te vangen die jullie zelf misschien niet eens opvallen. Ook als er dingen gebeuren die niet gepland waren.Heel af en toe de regie, als ik een mooi licht zie, of een prachtige plek. Maar elke foto jullie uiteindelijk van mij ontvangen, moet bijdragen aan jullie verhaal.

Check jullie datum
bruidsfotograaf dordrecht

Bruidsfotograaf in Dordrecht

Loveshoot | Trouwfotograaf Dordrecht

Voorafgaand aan jullie bruiloft gaan we samen twee uurtjes op pad voor het maken van een reportage van jullie twee. Zo kunnen jullie vast wennen aan de camera, én hebben jullie een mooie serie foto’s voor jullie uitnodigingen of een trouwwebsite.

Album | Bruidsfotograaf Dordrecht

Elke boeking van zes uur of meer bevat een gratis luxe album van 15x20cm. Het trouwalbum is voorzien van een linnen cover met daarop jullie namen. Uiteraard is het mogelijk om grotere fotoboeken te bestellen. Informeer naar de opties.

Buitenland | Trouwfotograaf Dordrecht

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Ik reis graag met jullie mee! Samen denken we na over de invulling van jullie dag of dagen, en ik help jullie de investering zo laag mogelijk te houden. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Trouwlocaties in Dordrecht

Check jullie datum

Trouwfotograaf in Dordrecht

“Wij zijn heel blij dat we Jeroen hebben gekozen om onze bruiloft te fotograferen. We zijn onder de indruk van de kwaliteit van de foto’s en composities. Verder was Jeroen gedurende de dag op een prettige en natuurlijke manier aanwezig. Een absolute aanrader!”

Rosanne & Roel / via Google
huwelijksfotograaf dordrecht
dordrecht trouwlocatie
trouwen in dordt

Check jullie datum

Trouwfotograaf Dordrecht & Bruidsfotograaf Dordrecht

Ik ben ook actief in onder meer Nijmegen, Den Bosch, Utrecht en Rotterdam. En ik reis graag met jullie meer naar Italië, Frankrijk of elders voor een mooie buitenlandse bruiloft!