Dat ik als trouwfotograaf mag vastleggen hoe twee mensen samen de liefde vieren, vind ik altijd weer heel bijzonder. Het is niet alleen mijn werk, het is ook een voorrecht om de hele dag in jullie nabijheid te mogen verkeren. Zeker in de wetenschap dat er nog vaak aan deze momenten zal worden teruggedacht!

Het liefst ben ik de hele trouwdag bij jullie. Door het fotograferen van de voorbereidingen tot en met het feest kan ik een compleet verslag maken. Mijn stijl is gebaseerd op journalistiek, ik wil zo getrouw mogelijk het verhaal van de dag vastleggen met een authentieke reportage als resultaat.

Op mijn portfoliopagina zijn mijn favoriete foto’s van loveshoots en bruiloften te zien, op het blog vinden jullie meer uitgebreide samenvattingen van trouwreportages. Spreekt dit jullie aan? Vraag dan mijn brochure aan of neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Nijmegen. Samen bespreken we wat jullie ideeën en wensen zijn, en hoe we die zo goed mogelijk kunnen vastleggen. Ook kunnen jullie dan wat meer van mijn werk zien, inclusief de trouwalbums die ik aanbied.

buitenlandse bruiloften

Een intieme ceremonie in een klein Provençaals kerkje, of een groots feest in een villa in Toscane. Wie droomt er niet van een bruiloft in het buitenland? Graag help ik jullie om deze droom werkelijkheid te laten worden.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de fotografische mogelijkheden van de gekozen locatie, raad ik aan om een ruime planning te hanteren. We kunnen dan een dag voor de ceremonie de tijd nemen voor het maken vaan mooie loveshoot (of twee!) in de omgeving van jullie verblijfplaats, bijvoorbeeld in de heuvels rondom een landelijke villia of in de nauwe straatjes van een historische stad. Op de dag zelf leggen we uiteraard niet alleen de ceremonie en het feest vast, maar ook de voorbereidingen. Zo ontstaat een rijk en compleet beeld van jullie droombruiloft.

Het maken van een offerte voor een destination wedding is maatwerk. Vanzelfsprekend denk ik met jullie mee om de investering zo laag mogelijk te houden.

trouwalbums

Digitale foto’s zijn fantastisch. Je kunt ze snel delen met vrienden en familie, gebruiken als achtergrond op het bureaublad van je computer of laten printen op de gekste producten. Toch blijft het fysieke trouwalbum populair, en terecht. Het juiste album, met een mooie cover en hoogwaardig papier, laat jullie foto’s namelijk nog beter tot hun recht komen.

De trouwalbums die ik lever, hebben een stevige, met linnen bedekte cover, waarop jullie namen in reliëf (embossing) zijn aangebracht. Er zijn 24 kleuren beschikbaar waar jullie uit kunnen kiezen. De binding is dusdanig, dat de boeken volledig open op tafel kunnen worden gelegd zonder dat dit impact heeft op de rug; dit wordt lay-flat genoemd. Het fotopapier is een aantal millimeter dik en heeft een parelmoerachtige afwerking.

Ik lever drie formaten: 20x15cm, 35x25cm en 40x30cm. Het kleinste formaat trouwalbum krijgen jullie gratis bij elk trouwpakket. De selectie voor dit album wordt door mij verzorgd, maar jullie kunnen vooraf wel jullie wensen opgeven. Het is altijd mogelijk om voor familie of vrienden voor een kleine prijs een extra mini-album aan te schaffen. De andere twee formaten zijn los te bestellen. Voor de samenstelling van deze albums hebben we intensiever contact; ik stuur jullie vooraf een of meerdere digitale proefversies waarin jullie wijzigingen kunnen aanbrengen.