trouwfotograaf bergen op zoom
bruidsfotograaf bergen op zoom
trouwen in bergen op zoom
bruiloft in bergen op zoom
Saxofonist op trouwfeest

Trouwfotograaf Bergen op Zoom

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Als trouwfotograaf in Bergen op Zoom vertel ik jullie verhaal in kleurrijke beelden van spontane momenten en echte emoties. De tranen tijdens de ceremonie, de slappe lach tijdens een speech, jullie dansmoves tijdens het avondfeest.

Die momenten kunnen terugzien, dat is zoveel meer waard dan een mooi plaatje van een ongemakkelijk pose. Mijn doel is dat jullie trouwfoto’s jullie helpen herinneren aan hoe die prachtige dag voelde, niet wat ik jullie vroeg om te doen.

Naast bruidsfotograaf ben ik ook jarenlang journalist geweest. In de journalistiek heb ik geleerd te observeren. En dat is nu juist wat ik als fotograaf op jullie trouwdag doe, van de vroege ochtend tot in de late uurtjes. Observeren en fotograferen. Zonder dat jullie het doorhebben.

– Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & trouwfotograaf

bruidsfotograaf jeroen savelkouls

trouwfotograaf Bergen op Zoom & bruidsfotograaf Bergen op Zoom

aankleden van de bruid
aankomst van het bruidspaar
bruidstaart aansnijden

Trouwfotograaf Bergen op Zoom

 Graag help ik jullie met het realiseren van jullie bruiloft in Bergen op Zoom of omgeving. Of jullie nu kiezen voor een klein feestje in het oude centrum van de stad of voor een groots spektakel op een landgoed in de omgeving, ik leg jullie dag vast met zorg en aandacht voor detail. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie plannen & ideeën te bespreken. Ik neem uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden en vertel jullie meer over mijn werkwijze.

LATEN WE KENNISMAKEN
trouwfotograaf bergen op zoom

momenten & emoties

Als bruidsfotograaf is het mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie trouwdag te maken. Dat betekent vooral dat ik gefocust ben op momenten en emoties. Je zou dit journalistieke of documentaire  trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder de regie te voeren. Poseren tijdens de bruidsreportage is niet nodig, liever niet zelfs! Met speelse opdrachtjes zorg ik ervoor dat jullie de camera vergeten en lekker jezelf kunnen zijn.

check jullie datum
award winning trouwfotograaf
aankleden bruid trouwjurk
bruidsfotograaf in bergen op zoom

trouwlocaties in Bergen op Zoom

De gemeente Bergen op Zoom telt vier officiële trouwlocaties: het stadhuis, het Raadhuis in Halsteren, het Markiezenhof en het Stadskantoor aan de Jacob Obrechtlaan. Daarnaast is het mogelijk om te trouwen op een locatie naar keuze, mits jullie natuurlijk toestemming hebben van de eigenaar/beheerder. Hieronder heb ik een lijstje opgenomen van veelgekozen trouwlocaties in Bergen op Zoom en omgeving. Kijk op de kaart voor de precieze ligging.

1. Natuurlijk!Kloof (Bergen op Zoom)
2. Tivoli (Oudenbosch)
3. Logan Landing (Rilland)
4. Bovendonk (Hoeven)
5. Oranjerie Mattemburgh (Hoogerheide)

Bruidsfotograaf Bergen op Zoom


“Jeroen is een bijzonder prettig persoon om mee samen te werken op je trouwdag, je merkt nauwelijks dat hij aanwezig is en foto’s maakt.Ook de pre-weddinshoot is een aanrader om alvast aan elkaar te wennen.De gemaakte foto’s zijn erg mooi geworden en we raden Jeroen van harte aan!!!”

Mirjam & Gerry

tarieven voor trouwfotografie in Bergen op Zoom

Alle prijzen zijn inclusief btw en reiskosten naar de regio Bergen op Zoom. Altijd inbegrepen zijn: een online galerij met alle downloadbare foto’s, een videoslider op muziek én een basisalbum met 24 pagina’s. Extra uren en grotere albums zijn natuurlijk mogelijk.

Check jullie datum

GOUD

 • tot 14 uur fotografie
 • minimaal 400 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • videoslider met de hoogtepunten van jullie bruiloft
 • 20x15cm luxe album met 24 pagina’s
 • extra uren voor 125 euro per uur
 • 25 euro afdruktegoed
 • 75 euro korting op een loveshoot (normaal 275 euro)

2.500 euro

ZILVER

 • tot 12 uur fotografie
 • minimaal 350 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • videoslider met de hoogtepunten van jullie bruiloft
 • 20x15cm luxe album met 24 pagina’s
 • extra uren voor 125 euro per uur
 • 25 euro afdruktegoed

2.250 euro

BRONS

 • tot 10 uur fotografie
 • minimaal 300 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • videoslider met de hoogtepunten van jullie bruiloft
 • 20x15cm luxe album met 24 pagina’s
 • extra uren voor 125 euro per uur

2.000 euro

Trouwfotograaf Bergen op Zoom

Loveshoot | Bruidsfotograaf Bergen op Zoom

De loveshoot is een liefdevolle reportage van jullie tweeën, gemaakt op een mooie locatie. Niet alleen ontvangen jullie na afloop een mooie serie foto’s, maar het biedt tevens het voordeel alvast te wennen aan de camera. En dat levert tijdens de bruiloft nóg mooiere beelden op.

Album | Trouwfotograaf Bergen op Zoom

Bij elk trouwpakket ontvangen jullie een gratis luxe album van 20x15cm. Het trouwalbum bevat 24 pagina’s en is voorzien van een linnen cover. Uiteraard is het mogelijk om grotere fotoboeken te bestellen. Dit basisalbum is dan een mooi cadeau voor jullie ouders.

Zwangerschapsshoot | Bruidsfotograaf Bergen op Zoom

Een nieuw leven is op komst! Graag leg ik deze bijzondere tijd voor jullie vast. De zwangerschapsshoot is niet heel anders dan de verlovingsshoot. We zoeken een mooie plek en een goed tijdstip (het liefst rond zonsondergang), en creëren fijne en spontane momenten.

Prijswinnende trouwfotograaf

Een paar keer per jaar doe ik mee aan landelijke en internationale wedstrijden voor trouwfotografen. Met dit beeld van Ellen & Ruben in een oude bibliotheek won ik tot nu toe vijf prijzen, waaronder die van de Masters Of Wedding Photography Benelux. De foto is niet gemaakt in Bergen op Zoom, maar ik wilde ‘m toch graag laten zien. Want stiekem ben ik wel een beetje trots op. Lees het verhaal achter deze en andere prijswinnende foto’s via de knop hieronder.

Bekijk meer awards
award masters of wedding photography 2022
voorbereidingen bruiloft haarspray
aansnijden bruidstaart
bruiloft in een stretchtent

Check jullie datum

Trouwfotograaf Bergen op Zoom & Bruidsfotograaf Bergen op Zoom

Ik fotografeer in heel de provincie Noord-Brabant, waaronder in de plaatsen Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Uiteraard kunnen jullie mij als trouwfotograaf ook boeken voor een bruiloft in een van de andere provincies, of voor een destination wedding.