Trouwen op een kasteel of een landgoed

De grootste provincie van het land is bezaaid met prachtige kastelen en sfeervolle landgoederen. Veel mooie locaties om te trouwen dus! Graag leg ik jullie bruiloft in Nijmegen, Arnhem of elders in Gelderland vast in een sfeervolle en oprechte bruidsreportage. Mijn naam is Jeroen Savelkouls en ik ben gevestigd in Nijmegen.

bruidsfotograaf gelderland

bruidsfotograaf in gelderland

Veel van de bruiloften die ik mag fotograferen, vinden plaats in Gelderland. Vaak is dat in mijn eigen woonplaats Nijmegen, maar ook op veel andere locaties verspreid door de provincie kom ik regelmatig. Denk daarbij aan hoofdstad Arnhem, een van de vele mooie dorpen, en kastelen zoals die van Hernen en Doorwerth. Hierdoor heb ik veel geschikte plekken leren kennen voor bruidsreportages. Graag help ik jullie met het kiezen van een mooie locatie voor jullie bruiloft in Gelderland.

meer over bruidsfotografie
bruidsfotograaf gelderland
bruidsfotograaf gelderland
trouwen doorwerth

De foto’s in deze slider zijn gemaakt in of op 1) de bibliotheek van het Canisius College in Nijmegen, 2) een landgoed in Heumen en 3) Kasteel Doorwerth.

journalistieke fotografie

In mijn werk als bruidsfotograaf probeer ik een zo oprecht mogelijk verslag van jullie grote dag te maken. Dat betekent: echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke fotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder jullie al te veel aanwijzingen te geven. Tijdens de bruidsreportage laat ik jullie zoveel mogelijk genieten van de een of twee rustige uurtjes op deze drukke dag.

meer over mijn werkwijze
trouwfotograaf gelderland
bruidsfotograaf gelderland
bruidsfotograaf lunteren

De foto’s in deze slider zijn gemaakt in of op 1) het Hunnerpark in Nijmegen, de Pannenkoekenboot op de Waal en een boerderij in Lunteren.

laten we kennismaken

Genoeg over mij, het gaat natuurlijk om jullie! En om jullie bruiloft zo goed mogelijk te kunnen vastleggen, ben ik vooral nieuwsgierig naar jullie wensen en ideeën. Vieren jullie het groots op een spectaculaire locatie? Of houden jullie het juist liever klein? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij in Nijmegen hoor ik graag alles over. Uiteraard is er dan alle ruimte om mij te bevragen over mijn werkwijze. En ik laat dan graag meer van mijn werk zien als bruidsfotograaf in Gelderland, inclusief de trouwalbums die ik aanbied.

maak een afspraak
trouwfotograaf gelderland
trouwfotograaf gelderland
bruiloft nijmegen

De foto’s in deze slider zijn gemaakt in of op de Hortus in Nijmegen, het landgoed van Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem en café De Hemel in Nijmegen.

Check jullie datum!