Jeroen Savelkouls
Bruidsfotograaf Gelderland & Trouwfotograaf Gelderland

Ik ben een verhalenverteller. En als trouwfotograaf doe ik dat met beelden. Het liefst vertel ik jullie verhaal, met spontane en kleurrijke foto’s samengebracht in een luxe album. Tijdens jullie trouwdag let ik op de kleinste details, maar ook op de grote lijn. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag stadsgezichten in binnen- of buitenland. Naast bruidsfotograaf ben ik ook journalist. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren. En dat is een vaardigheid die in trouwfotografie goed van pas komt.

Meer over mij
bruidsfotograaf gelderland
bruidsfotograaf gelderland
trouwfotograaf gelderland
bruidsfotograaf gelderland

BRUIDSFOTOGRAAF IN GELDERLAND

Veel van de bruiloften die ik mag fotograferen, vinden plaats in Gelderland. Vaak is dat in mijn eigen stad Nijmegen. Maar ook op veel andere locaties in de provincie kom ik regelmatig. Denk aan hoofdstad Arnhem, of aan kastelen zoals die van Hernen en Doorwerth. Hierdoor heb ik veel geschikte plekken voor trouwfotografie in het algemeen en bruidsreportages in het bijzonder leren kennen. Graag help ik jullie met het kiezen van een locatie voor jullie bruiloft in Gelderland!

LATEN WE KENNISMAKEN
bruidsfotograaf gelderland

ECHTE EMOTIES

Als bruidsfotograaf is mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie dag te maken. Dat betekent vooral: echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder veel aanwijzingen te geven. Tijdens de bruidsreportage geef ik wel aanwijzingen, maar laat ik jullie vooral genieten van een rustig moment op een drukke dag.

check jullie datum

trouwfotograaf in Gelderland


“Jeroen heeft op voortreffelijke wijze onze bruiloft vastgelegd. Hij is een goede bruidsfotograaf, met een goed gevoel voor compositie. Ook is hij prettig in de omgang. Zeker iemand die ik aan zou bevelen aan anderen”

Floortje & Erik / getrouwd in Nijmegen
trouwfotograaf veluwe
bruiloft op de veluwe
trouwen in apeldoorn

Bruidsfotografie & meer

Jullie wensen & ideeën | Trouwfotograaf Gelderland

Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvende kennismaking bij mij in Nijmegen. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen & ideeën voor jullie trouwdag. Daarnaast kan ik jullie helpen bij de planning en het draaiboek. Ook laat ik dan meer van mijn werk zien, waaronder de trouwalbums.

Duurzame albums | Bruidsfotograaf Gelderland

Jullie ontvangen altijd alle geselecteerde foto’s digitaal. Natuurlijk in de hoogste resolutie en zonder logo. Daarnaast bevat elk trouwpakket een luxe mini-album. Hierin komen jullie foto’s nóg beter tot hun recht. Grotere albums zijn los leverbaar.  Alle trouwboeken gaan een leven lang mee.

Altijd maatwerk | Trouwfotograaf Gelderland

Ik bied drie trouwpakketten. Het kleinste pakket bevat zes uur, het grootste tien. De grotere pakketten bevatten ook extraatjes, zoals een afdruktegoed en korting op de loveshoot. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om extra uren bij te boeken. Ook op andere gebieden is maatwerk mogelijk: het is jullie bruiloft!

Prijswinnende trouwfotografie

Deze foto van Ellen & Ruben in Nijmegen was in oktober 2020 prijswinnaar bij een internationale competitie voor trouwfotografen. In februari 2021 kende Badass Photographers ook een award aan deze foto toe!

Bekijk mijn portfolio
trouwfotograaf gelderland

BRUILOFTEN IN GELDERLAND OP HET BLOG


“Jeroen heeft ieder bijzonder en belangrijk moment perfect vastgelegd. Behalve een prachtige trouwreportage heeft hij ook de dag eerlijk gedocumenteerd en ons gefotografeerd zoals we ons voelden. De reportage is daardoor heel persoonlijk geworden, we herkennen ons precies in onze gebaren en blikken!”

Ayda & Boris / getrouwd in Nijmegen

bruidsfotograaf gelderland & trouwfotograaf gelderland

RESERVEER JULLIE DATUM

partners

zankyou logo
masters of wedding photography
badass logo
trouwfotograaf nijmegen fearless

BRUIDSFOTOGRAAF GELDERLAND & TROUWFOTOGRAAF GELDERLAND

Een aantal van mijn favoriete trouwlocaties in Gelderland voor ceremonies, recepties en bruidsreportages:
De Valkhofkapel (Nijmegen) – Kasteel Hernen (Hernen) – Stadsvilla Sonsbeek (Arnhem) – Tuin De Lage Oorsprong (Oosterbeek) – Kasteel Cannenburch (Vaassen)

bruidsfotograaf Arnhem | bruidsfotograaf Utrecht | bruidsfotograaf Brabant | bruidsfotograaf Den Bosch | bruidsfotograaf Italië